Ja beste mensen, er gebeurt meer bij onze club dan alleen voetballen. Onze trouwe terreinbazen hebben weer een mooi staaltje werk neer gezet. Even een nieuw dak op de materiaalloods, nieuwe palen achter de wanden en de wanden bekleed met damwand in kleur, natuurlijk met kwaliteitsmateriaal, geleverd door Bos Tuingereedschappen, is het weer een lust voor het oog hoe het er bij staat.

Beste Blauw-Zwarters,

 

Het is alweer een poosje geleden dat we u op de hoogte brachten van de stand van zaken. Dit heeft te maken dat uw Voorzitter even in de lappenmand heeft gezeten met een heel klein beestje in zijn been dat er in korte tijd een chaos van heeft gemaakt. Maar gisteravond kon ik weer aanwezig zijn op de bestuursvergadering, dus het gaat weer goed.

Beste Blauw-Zwarters,

Er gebeurt weer veel in onze club. Toen ik afgelopen week de vele jonge vrijwilligers met kinderen bezig heb gezien om ze met sport en spel door de herfstvakantie heen te helpen, dat was echt weer helemaal top! Complimenten aan ieder die hier aan heeft meegewerkt. Vele ouders hebben 2 avonden een vermoeid maar tevreden kind thuis gekregen.
Vervelend is dan toch weer dat zo’n geweldige vrijwilliger even van zijn sokken wordt gereden als hij naar huis gaat en dat de dader dan ook nog eens door rijdt. Dat is dan weer even schrikken. Gelukkig goed afgelopen.

Beste Blauw Zwarters, het seizoen is weer gestart en het is voor mij en nog een aantal niet zo goed begonnen. Onze kleinzoon Jesse heeft verloren met 4-1, onze kleinzoon Gijs heeft verloren met 5-1, onze kleinzoon Daan met 17-1 en het eerste verloor met 5-1. Ik kan jullie zeggen, dan ben je heel blij als ADO wint, al is het maar met 1-0.
Maar laten we er maar van uitgaan dat het een valse start was!
 
Op alle fronten zijn onze vrijwilligers weer heel hard aan het werk om zaken voor te bereiden op vele gebieden.
 Het is daarom goed te kunnen mededelen dat er wel een heel sterk team voor de kantine is gerealiseerd onder leiding van Olga Smit, die zich heeft opgeworpen als eindverantwoordelijke met een team van klasse om alles te kunnen doen zoals we het met elkaar zouden willen. Naast Olga en Linda en Stefanie is nu als vierde een man toegetreden tot het team: Chris Genemans. Of hij het aan kan met 3 vrouwen moet de tijd leren, maar aan zijn inzet zal het niet liggen. Wij als bestuur zijn heel blij dat er zo’n geweldig team is geboren. Allemaal echte Blauw-Zwarters. Gewoon een topselectie nummero Uno.
 

Ja beste Blauw-Zwarters, wij als bestuur zijn heel blij en wel om 2 redenen. Het eerst is dat wij nummer 1 geworden zijn van de 100 voetbalclubs in de regio. Iets waar wij als bestuur, maar zeker ook als club heel blij mee zijn! Het zegt wel iets over onze club dat we zo door de omgeving beoordeeld worden. Top voor ieder die hier zijn steentje aan heeft bijgedragen, want ik noem dit echt goodwill. Ik heb al de nodige felicitaties mogen ontvangen als voorzitter, maar die zijn natuurlijk voor de hele club. Iedereen mag weten dat ik heel trots ben om deel uit te maken van een club die zo positief wordt beoordeeld.
 
Dan het tweede fijne nieuws. Wij hebben een nieuwe beheerder voor de kantine en wel een dame: Olga Smit. Een echte Wassenaarse met een groot Blauw-Zwart hart. Zij zit ook al jaren in de toernooicommissie voor de jeugd. Olga’s dochter Kim speelt bij ADO Den Haag, een club die ook Blauw-Zwart een warm hart toedraagt. Naast Olga hebben wij nog 2 dames bereid gevonden om Olga te gaan steunen en wel Linda Looijestein en Stephanie Zwaard. Dus drie dames die het eigenlijk al heel druk hebben met hun gezin en hun werk, maar toch bereid zijn onze club te steunen en dat is zeker een hoera waard. Als ik  hoor wat de dames voor plannen hebben, wees dan gewaarschuwd! Voordat je het weet wordt je zo maar positief ingeschakeld, want ze hebben nog wel een aantal supervisors nodig om een nog bredere spreiding te krijgen. Ze hebben ook ideeën om een gezondere kantine te gaan inrichten. Minder suikerhoudende drankjes en gezonder voedsel. Het bestuur heeft wel aangegeven dat het biertje moet blijven!
 
Wij als bestuur zijn heel blij met al deze nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen om te zorgen dat wij  de beste voetbalclub worden van de regio wat betreft gezondheid, veiligheid, waarde en normen, sportiviteit en uitbreiding van trainingsprogramma's voor de jeugd. Al met al onderscheidend en dat kan alleen maar als wij door goede mensen gesteund en geholpen worden.
 
Met de vriendelijke voetbalgroet van  uw voorzitter,

 

A.P.C.(André) van Herk

Velen zijn misschien nog op vakantie of gaan nog op vakantie, maar heel veel zijn al weer terug en weer aan de gang. Zo ook bij Blauw-Zwart.
Afgelopen dinsdag hebben wij onze eerste bestuursvergadering al weer gehad, waar 2 nieuwe bestuurders aan tafel zaten die wij op de Algemene Ledenvergadering van 10 november zullen  voordragen. Ten eerste Chris Theil, een echte Blauw-Zwarter in hart en nieren. Al jaren actief binnen de club in de Technische Commisie voor de senioren en niet te vergeten de dames. Chris zal de voetbalzaken op zich gaan nemen om hieraan nog meer aandacht aan te kunnen geven en om de lijnen tussen de Technische Commissie en het bestuur nog korter te maken.
De 2e  nieuwe bestuurder is Marco van Brecht, ook zeker geen onbekende binnen onze club. Hij heeft in het verleden ook al vele zaken georganiseerd, geregeld en gesponsord.
Een welkome versterking, deze twee mannen. Op de Algemene Ledenvergadering zullen wij duidelijk aangeven wie nu waar verantwoordelijk voor is binnen de club.
 
Op de achtergrond zijn ook al vele vrijwilligers bezig om zaken voor te bereiden, zoals de sport- en speldagen, het Valencia Voetbalkamp en  het Henk Pieters toernooi waar onze Elbert van ‘t Slot nog actief mee bezig is nadat hij afscheid heeft genomen van het bestuur en zijn functie van kantineverantwoordelijke. Wij zullen hier zeker nog op terug komen op de ALV.
 
Planningen worden al driftig gepland en ingeroosterd, iets wat zeker centraal moet blijven gebeuren want anders gaat het niet werken.
Ook voor het nieuwe seizoen zit alles qua bezetting strak in elkaar geschoven. Daar is Otto Leget als ver mee gevorderd, terwijl vele zaken nog niet eens helemaal zeker zijn.
 
Ook de aanmeldingen in de jeugd lopen weer lekker, al komen ze wat laat op gang. De teller staat nu op ca. 45 nieuwe spelertjes. Belangrijk is voor onze huidige leden, maar zeker voor de nieuwe leden, dat ze ons vragenformulier invullen zodat wij wensen van mensen mee kunnen nemen.
 
Al met al is de kop er af  en ik hoop dat ieder weer de juiste inzet zal tonen in sportieve waarden en normen en vooral ook iets gaat doen voor de club. Want beste mensen, er is werk zat en vele handjes kunnen dat lichter maken.
 
Met hartelijke voetbalgroet van uw voorzitter,
 
A.P.C. (André) van Herk

sponsor lagerberg

bella schoonmaak

 

maxxus sponsor

BLAUW ZWART 281x280pixels

veteranen-logo

button flyerkledinglijn BlauwZwart 2017

visiefit banner